Home » Conexe web design » Vizitatori pe site

 
 
 

Vizitatori pe site

De gestionare a vizitatorului este o preocupare majoră pentru organizaţiile care efectuează un volum mare de trafic. Folosind un program de carte de identitate pentru a urmări fiecare persoană de pe site-ul face ca asigurarea orice instalaţie de un proces simplu.

Utilizează Popularweb design

Spitalele şi şcolile utilizarea software-ul avansat insigna pentru a identifica membrii de familie şi alte persoane autorizate să viziteze pacienţii şi studenţi. Un beţivan prin cititorul de carduri de însoţire poate extrage informaţii de la a da un permis vizitatorilor drivere. Datele relevante pot fi transferate pe un ID-ul şablon pentru imprimare. Acest proces oferă persoana care administrează programul de ID-o oportunitate de a verifica licenţă împotriva o listă a infractorilor sex, cunoscute înainte de a permite unei persoane cu privire la proprietate.

În K-12 medii, aceasta poate fi, de asemenea, de prudent pentru administratorul pentru a crea o listă de părinţi orice non-privative de libertate. Fişierele trebuie remarcat să se facă distincţie cei care nu li se permite accesul la copiii lor nesupravegheate. Şcolile sunt o locaţie frecvente de răpiri de către astfel de persoane, precum şi consecinţele de securitate Lax, în aceste circumstanţe sunt drastice. Asigurarea că doar membrii personalului de presă al copiilor de a tutorilor autorizat este o prioritate. Această sarcină se face mai simplu atunci când fotografii ale tuturor persoanelor relevante sunt încărcate în sistem de regăsire uşoară.

Alte industrii

>

>

>

În mediile de afaceri, vizitatorul software de management poate fi utilizat împreună cu un angajat ID-ul de program. Având o imprimantă compactă carte de la receptie permite primirea de a crea insigne în câteva minute în timp ce clienţilor este în curs de salutat. Cardul poate fi template-uri cu coduri de culori pentru a indica starea individului: antreprenor, furnizor, client, VIP clienţilor, etc cu benzi magnetice sau de codificare RFID poate restricţiona, de asemenea, accesul la facilitatea de zonele adecvate. Rapoartele pot fi tipărite din sistem, pentru o listă completă a tuturor angajaţilor şi vizitatorilor pe site-ul în cazul în care este necesară o evacuare.

Având un sistem sofisticat badging face o impresie mult mai bună decât prima un semn simplă în foaia de plin de semnaturi ilizibile. Încărcarea datelor în avans pentru pre-înregistrate vizitatori şi contractori face check-in-procesul de du-te fără probleme de fiecare dată. Unele întreprinderi necesită o renunţare de răspundere care urmează să fie semnat de toţi vizitatorii. Acesta este conceput pentru a proteja interesele societăţii în caz de un prejudiciu pe proprietate. Semnarea unui formular acordarea de despăgubiri sau a unui acord de arbitraj la fiecare vizita este un inconveniente şi o risipă de hârtie. Adăugarea unui câmp particularizat / caseta de validare pentru a profilului unei persoane de date permite administratorului pentru a determina imediat în cazul în care deja au un formular semnat la dosar de la o întâlnire anterioară.

Măsuri suplimentare de securitate

O insigna lipsă nu este la fel de rau ca o cheie de lipsă, dar încă mai prezintă un risc. Procedura de verificare a afară la receptie ar trebui să fie standard, – la fel ca verificarea in Acest lucru permite ca însoţitor de a colecta toate ID-urile de la punctul de ieşire. Cărţi de reinscripţionabile pot fi şterse şi utilizate din nou. Non-ecusoane refolosibile pot fi reciclate. Insigne aparţinând contractanţilor pe proiecte pe termen lung pot fi păstrate într-un sertar de birou blocat care urmează să fie emise din nou de fiecare dată când acestea sunt necesare.

Dacă nu este posibil pentru a prelua toate ID-urile care îşi încetează activitatea, companiile pot alege, de asemenea, să se imprime pe care expiră stoc. Acest material de modificări de culoare, după o perioadă predeterminată de timp sau după expunerea la lumina directă a soarelui. Diferenţă evidentă de culoare între o insignă valabil şi un expirat o face mai uşor de identificat vizitatori neautorizate. Toate materialele de imprimare ID-ul de la aprovizionarea cu echipament în sine ar trebui să fie păstrate într-o locaţie sigură atunci când nu este folosit.

Eticheta:

De in Conexe web design on 14 februarie 2010

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design