Home » Articole SEO Traduse » Sfaturi importante seo

 
 
 

Sfaturi importante seo

1. Optimizaţi fiecare pagină de pe site-ul dvs.

Motoarele de căutare majore nu se uita la site-uri Web individuale şi ierarhizarea lor, ele sunt pagini de clasament de la fiecare site-ul web din lume. Acest lucru înseamnă că, dacă site-ul dvs. conţine mai mult de o pagina pe care ar trebui să optimizarea pentru conţinutul specifice, care se găseşte pe fiecare pagină.web design

Optimizarea fiecare pagina de web este trecuta cu vederea de către site-uri atât de multe în Irlanda şi pot fi diferenţa dintre concurente pentru un cuvânt cheie fraza extrem de competitiv, cum ar fi „Irish Hotels” şi să concureze pentru o expresie cuvânt cheie mult mai puţin competitive, cum ar fi „Hoteluri în comitatul Galway”. Dupa aceea ei pot verifica afară de restul site-ului dumneavoastră, care este tot despre „Irish Hotels”.

2. Alege expresii de cuvinte cheie este cazul

Acesta este lucrul cel mai important să fac atunci când vine vorba de optimizarea site-ul dvs. pentru motoarele de căutare. Cuvintele cheie care potenţialul dvs. clienţii de tip în Google, Yahoo, MSN şi Ask Jeeves sunt cuvintele cheie care site-ul dvs. ar trebui să fie utilizaţi în domenii specifice ale paginii dvs. de Web (a se vedea mai jos; Optimizarea titlurile dvs. de pagină şi optimizarea continutului dvs.). Există o serie de utile instrumente de cercetare de cuvinte cheie disponibile pe web. Cele mai recomandate şi uşor de utilizat şi de cuvinte cheie sunt Wordtracker Discovery. Ambele versiuni de oferta proces.

3. Optimizarea titlurile dvs. pagină

Toate motoarele de căutare majore au 100 de algoritmi diferite care calcula în cazul în care pagina dvs. de web ar trebui să fie listate pentru diverse căutări de cuvinte cheie. Punerea cuvintele cheie în descrierea Titlu (bara albastră veţi vedea în partea de sus a ecranului) a paginilor dvs. este una dintre tehnicile SEO cele mai importante şi vor ajuta urca pe site-ul dvs. prin intermediul Topul şi pentru a permite vizitatorilor să-şi amintească exact ceea ce dvs. pagină este tot despre atunci când a salva it la favorite „lor.

>

4. Optimizarea continutului paginii dvs.

Uneori este foarte dificil să se scrie de conţinut pentru site-ul dumneavoastră. Nu numai că aveţi nevoie de a pune informaţiile pe care doriţi vizitator pentru a vedea în faţa lor într-o uşor de citit stil, aveţi şi să păstraţi în minte cuvintele cheie sau cuvinte cheie care pagina dvs. vizează astfel încât să puteţi rang mai bine în termen de motoarele de căutare.

Una dintre cele mai bune sfaturi pe care am venit peste este de a scrie pentru vizitatorii dvs. şi să includă cuvintele cheie şi cuvinte cheie fel de mult ca are sens. Citiţi cu ceea ce ai scris, cu voce tare pentru tine şi alte câteva. În cazul în care ca suna prost. . . da cu săpun, se spală, şi se repetă.

5. Crearea unei strategii de intrare de legătură

Trimiterea site-ul dvs. on-line pentru a directoare este un mod foarte benefic de a conduce vehicule trafic direcţionat către site-ul dumneavoastră. Oamenii vor găsi listarea dvs. într-un director şi faceţi clic pe link-ul pentru a merge direct la site-ul dumneavoastră.

Acest lucru nu numai că aduce vizitatori de pe site-ul dvs., dar creează, de asemenea link-uri pentru motorul de căutare „antenelor” sau „roboţi” pentru a găsi site-ul dvs. şi să indexeze paginile dvs. în rezultatele lor. Dacă site-ul dvs. nu are un link ce indică spre acesta de pe World Wide Web motoarele de căutare nu se va gasi si nu vei mai vedea nici un trafic de la Google sau de celelalte mari.

>

6. Descriptively etichetare link-urile dvs. şi imaginile (alias ancora text)

Aceasta tehnica este atât bun simţ şi bune practici. Telling vizitatorii dvs. ceea ce link-ul în care acestea sunt de gând să faceţi clic pe le permite să ştie exact ce au de gând să fie îndreptate către. A spune „faceţi clic aici” nu este suficient pentru a ajuta să înţeleagă ceea ce au de gând să găsească o dată fac clic pe. Să fie cât mai descriptiv posibil cu fiecare text şi link-ul grafic pe site-ul dumneavoastră. Cool thing despre scrierea textului dvs. de ancorare şi atributele ALT pentru a fi descriptiv este că puteţi aproape întotdeauna descrie pagina pe care o indică spre prin utilizarea fraza sale principale de cuvinte cheie, care este un alt una dintre cele mai mulţi factori de motoare de căutare pe care în considerare atunci când este vorba pentru a clasament paginile dvs. de web.

7. Asiguraţi-vă că site-ul dvs. este Spider-friendly

Site-ul dvs. poate arata fantastic. Tu si designer de web pot fi graphic designeri talentati, care pot face Flash şi Javascript uimi vizitatorii cu un spectacol care ar pune Riverdance de ruşine. Cu toate acestea, în cazul în care site-ul dvs. conţine Flash şi Javascript este important de ştiut că antenele motoarelor de căutare nu se poate citi acest cod (sau aprecia efortul de ai pune în design-ul). Modul în jurul acestei este de a oferi alternative de navigare pentru a permite antenele de accesare cu crawlere adânc în interiorul site-ul dvs. şi să indexeze paginile web în termen de rezultatele lor.

>

8. Creaţi Fresh Content

Când eşti optimizarea site-ul dvs. în mod corespunzător, veţi vedea o tendinţă. Dacă sunteţi a face ceva că beneficiile vizitatorii site-uri web, apoi motoarele de căutare va răsplăti pentru aceasta.

Motoarele de căutare au tendinţa de a face ca site-uri care creează conţinut în stare proaspătă, indiferent de format. În cazul în care know orice site-ul dat este adăugarea de articole noi pe o bază frecvent, ei vor veni în jurul multe ori pentru a indexa ea.

Blog-uri şi forumuri sunt eficiente şi uşor de modalităţi de a adăuga noi informaţii pentru site-ul dvs. în mod regulat.

Cu toate acestea, în cazul în care scopul vostru numai de a înfiinţa un blog sau un forum este pentru o mai bună Topul motor de cautare, dupa care este într-adevăr nu există nici un rost să facem asta. Doar adăugaţi un forum în cazul în care contribuie cu ceva benefic pentru site-ul dvs. şi, dacă aveţi de trafic pentru a face suficient de interactiv pentru vizitatorii să se întoarcă la el. Şi, doar adăugaţi un blog, dacă aveţi ceva de interes să spună în mod regulat.

9. Să nu credeţi că puteţi truc Motoare de cautare

Aşa cum am menţionat mai înainte, „Daca faci ceva care beneficiile vizitatorii site-uri web, apoi motoarele de căutare va răsplăti pentru ea”.

Dacă încercaţi să truc motoarele de căutare prin ascunderea expresii de cuvinte cheie în paginile dvs. prin efectuarea de text de culoare la fel ca şi culoarea de fundal, ascunzându expresii de cuvinte cheie cu caractere mici, care uneşte fermele de link-uri, sau orice alte practici mascate site-urile dvs. vor fi eliminate din motoarele de căutare şi va dura o lungă perioadă de timp să se întoarcă în (şi va trebui, de asemenea, să-şi petreacă mai mult timp curatarea site-ul dvs. înainte de a vă va accepta).

10. Oferta ceva unic

Dacă site-ul dvs. oferă ceva care este unic şi interesant de piaţa ţintă şi este optimizat în mod corespunzător (prin aplicarea de toate tehnicile pe care sunt listate mai sus) nu vei rang numai de bine, în principalele motoare de căutare, veţi primi, de asemenea, avantajul suplimentar de oameni care leagă pe site-ul dvs. de pe forumuri, blog-uri, precum şi prin alte site-uri, care va trimite site-ul dvs. mai mulţi vizitatori şi să creeze legături mai multe inbound, care va ajuta rang mai mare.

Cumpararea site-uri de start, la nivel înalt nu se poate lua tu de trafic de aşteptat. Trafic este principalul element al unui site web de succes. In zilele noastre, oamenii folosesc motoarele de căutare, ca instrument principal de a conduce vehicule de trafic pentru site-urile lor. Pentru a câştiga venituri uriaşe, proprietarii de site-ul internet folosesc motoarele de căutare pentru a converti trafic orientat în afaceri potenţial. Mai jos sunt câteva sfaturi importante SEO care va ajuta la visele tale sa devina realitate. Ori de câte ori utilizatorii de internet vizitaţi site-ul dvs., ei nu uita-te la codificare ceea ce văd este designul site-ului si grafica. Dar, opusul său complet atunci când vorbim despre roboţii motor de căutare care accesează site-ul dvs.. Bots niciodată a vedea cum arata minunat site-ul dvs., ei doar uita-te la codul site-ului. De codificare Bad poate afecta site-ul dvs. foarte prost. Paginile site-ului sunt accesate cu crawlere de enignes boti de căutare pentru a obţine indexate. Aşa cum am menţionat mai înainte, roboţii doar uita-te la ceea ce codul dvs. este de a spune. Analiza codul site-ul web şi dacă au găsit orice erori în codul site-ul dvs. întreg nu ajunge indexată cu roboţii motorul de căutare. Având în vedere faptul că este posibil să pierdeţi dvs. ranking pagină. Pentru a vă asigura codul dvs. de site-ul este clar Validate codul dvs. de site-ul în HTML de la W3C Validation Service. Folosind cuvinte cheie relevante pot obţine o mai bună greblat în motoarele de căutare. De exemplu, dacă site-ul dvs. este de aproximativ VPS Hosting, apoi căutaţi după cuvinte cheie specifice în instrumente sugestie de cuvinte cheie şi să încercaţi să obţineţi unele cuvinte cheie similare, cum ar fi „Linux VPS Hosting” si „Windows VPS Hosting”. În cazul în care cuvântul cheie este mai specific la care acesta va rang cu uşurinţă în motoarele de căutare pe poziţii mai bune. Cuvinte cheie este un factor important în optimizarea motorului de căutare. Dacă aţi decis cuvintele cheie pe care doriţi să-ţintă trebuie să fie folosite în titlu site-ul, tag-uri antetul precum şi ar trebui să fie utilizate în întreaga pagină de web, dar asiguraţi-vă că nu peste le folosească. Pentru a stimula Search Engine Ranking dvs., să încercaţi să obţineţi link-uri primite de la alte site-uri relevante cu rang înalt de pagini. Niciodată nu merge pentru orice scheme de link-ul, încercaţi să evite backlink plătite şi link-uri reciproce. Mai natural backlink mai multă încredere, veţi câştiga de la motoarele de căutare.

Eticheta:

De in Articole SEO Traduse, Conexe web design on 15 februarie 2010

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design