Home » Articole SEO Traduse » Rolul backlincurilor pe internet

 
 
 

Rolul backlincurilor pe internet

Am auzit această întrebare în mod constant pe internet recent. Deoarece backlink joacă un mare, mare parte din modul în care rang în Google, MSN, etc, atunci oamenii natural doresc să găsească un mod rapid, uşor, şi eficiente pentru a construi backlink-uri. Trebuie sa fie un mod legit, astfel încât să nu găseşti interzise într-un fel, asa ca ai nevoie de comerţ ca un schimb de normal, dar intr-un mod automatizat, astfel încât sunteţi de vânătoare continuu în jos parteneri comerciali, precum şi schimbarea codul HTML tot timpul.web design

Ciuda a ceea ce este posibil să auzi pe internet, backlink sunt încă foarte mult în viaţă şi foarte apreciate de către motoarele de căutare. Internetul este uneori numit pe Web, deoarece, ca intr-o panza de paianjen, un punct (un site Web) se conectează la multe altele. Site-uri web care leagă între ele nu este numai de obicei, dar esenţiale.

Face cu Google şi backlink-uri este că ei sunt de acord ca backlink-uri sunt naturale. On-backlink subiect care este. Site-uri în mod natural, dacă ar exista nici un stimulent din cauza motoarele de cautare, link la alte site-uri vizitatorii lor ar dori, de asemenea. Aceasta este o pe-backlink subiect, şi este evaluat de către motoarele de căutare mult mai mult decât backlink aleatoriu de dragul de a avea un link.

Deci, ce face acest lucru ne înveţe cum webmasteri?

Ce înseamnă pentru noi este faptul că în timp ce noi ar trebui să menţină motoarele de căutare, în mintea noastră atunci când lucrează la site-uri web şi proiectarea acestora, accentul ar trebui să fie utilizatori. Furnizarea de material de buna si un site web bun, şi veţi obţine în mod natural backlink şi să construiască o relaţie cu utilizatorii dumneavoastră. Cuvântul de gura este un prieten foarte puternic, într-adevăr.

Deci, ce poate puteţi face pentru a construi backlink dvs.?

Există multe opţiuni puteţi utiliza pentru a construi backlink naturale de tip.1. Scrie articole. Scrierea de articole (cum fac acum) si avand-le iesi la articol directoare şi alte site-uri inseamna ca ai lua backlink gratuit de la surse bune. Acest lucru vă ajută într-adevăr afară, şi mai mult scrieţi, câştiga mai mult şi veţi vedea de trafic. Scrie un articol pe zi şi eşti în formă mare.

2. Alăturaţi-vă un on-the-nivel de link-ul site-ul de schimb. Acest lucru înseamnă să adere la unul în care fiecare schimb este manual aprobat, şi nu unul în cazul în care 10000 afişa link-uri către site-ul dvs. peste noapte. Puteţi vedea în cazul în care acest lucru nu este o curbă naturale, astfel încât stick cu site-uri schimb de link-ul pe care îl alegeţi, care vă link-ul la / de la şi de şedere în condiţii de siguranţă. O altă notă pozitivă este că alte site-uri sunt acolo pentru a cauta, de asemenea, de schimb, asa ca este mult mai rapid decât căutarea în jos site-uri web şi săptămâni de aşteptare pentru un răspuns.

3. Directoare Link. Acesta este locul unde veţi trimite link-ul site-ului dvs., şi în schimb dau site-ul directorul un backlink (de obicei, obligatoriu). Cu toate că acestea nu sunt prea valoroase pentru Google, ei încă mai pot sa te Unii vizitatori aici şi acolo, care este intotdeauna un lucru bun.

Deci, în concluzie, să revin la întrebarea iniţială. Nu schimburi de lucru link-uri? Absolut. Există multe modalităţi de a obţine backlink legit (mult mai sigur), şi asta e ceea ce trebuie să se concentreze asupra. Trucul este de a păstra parteneri link-ul dvs. cât mai aproape de subiectul dvs. după cum puteţi. Cu cât sunt mai relevante, mai mult cântăreşte.

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design