Home » Recomandari » RECOMANDARI

 
 
 

RECOMANDARI

In aceasta sectiune pot scrie doar  clientii care au beneficiat de serviciile noastre .

Cu tot respectul va rugam sa mentionati, daca doriti, ce serviciu vi s-a oferit si gradul de satisfactie fata de prestatia noastra.

Va rugam in mod special sa oferiti date concrete despre serviciul oferit si numele dumneavoastra.

Va cerem aceste lucruri deoarece, pe foarte multe site-uri,  acest gen de rubrici sunt trucate si nu am dori sa lasam aceeasi impresie. In cazul in care se face o postare fara date de identificare, chiar daca ea ne va fi favorabila, o vom sterge.

Va multumesc anticipat pentru intelegerea acordata.

Eticheta: ,

 

10 Comments

 1. Multumesc pentru suportul tehnic, moral si consiliere echipei de la Siteconstruct cu care am inceput sa colaborez bine inca din primavara lui 2008. Initial la proiectul http://www.fotografii.4my.ro/index.php (subdomeniu ce mi-a fost pus la dispozitie in mod gratuit – fiind un proiect de suflet dedicat promovarii judetului Neamt prin imagini) ulterior la http://www.descopera-judetul-neamt.ro/.

  Alaturi de echipa tanara de la Siteconstruct am invatat, incetul cu incetul, cum se cumpara un domeniu, cum se gazduieste, cum se creeaza un site, cum se administreaza, optimizeaza si promoveaza.

  Ceea ce ii diferentiaza pe ei de celelalte firme din domeniu este suportul tehnic online si telefonic 24 h/24 h, 7 zile/7 zile si de rabdarea de care dau dovada cu cei care sunt la inceput de drum si au cunostinte minime despre un site.

  Va recomand calduros sa apelati la serviciile lor pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes.

  Mihaela Achiroaie, februarie 2010

 2. Catalin spune:

  Eu vreau sa va multumesc ca mereu ati sarit in ajutor cand am avut nevoie. sunteti chiar foarte buni, foarte rar ca voi! Multa bafta in continoare

 3. Catalin spune:

  Cand mi-sa spart onlyzombie.com la google si aparea alt site in loc de onlyzombie.com, voi ati rezolvat problema 🙂 va multumesc

 4. Andrei spune:

  Orice fel de problema am avut, la orice ora, v-am cerut ajutorul si n-ati ezitat sa imi raspundeti. va multumesc mult pentru ca faceti o treaba atat de buna.
  Voi apela tot la serviciile voastre de fiecare data.
  Intr-adevar sunteti o fabrica de site-uri de cea mai buna calitate din romania !

 5. Luca Diana spune:

  Colaborarea cu dumneavoastra este deosebita. Ne bucuram ca afacerile noastre cresc impreuna. Va multumim pentru incredere si va dorim succes in tot ceea ce faceti.

 6. Dan Balan spune:

  Cand am inceput colaborarea ,am fost sceptic.Nu stiam nimic de firma dv.
  Nu credeam ca se poate face un site de calitate intr-un termen scurt si mai ales indexat asa de repede de google.
  Dar m-ati cucerit si m-ati castigat definitiv mai ales prin modul cum rezolvati( si cat de repede)toate problemele care apar(oricum foarte putine),faptul ca santeti foarte receptivi la orice idee care ajuta la constructia unui site si santeti foarte rabdatori ( pana am invatat sa umblu pe admin v-am innebunit)
  Foarte tare!
  Recomand.

 7. Adin Fit spune:

  O descrierea succinta care as face-o pentru echipa Siteconstruct ar include următoarele caracteristici: profesionism, seriozitatea, calitate, încredere, punctualitate, viziune și creativitate, toate acestea sunt împreunate într-un singur nume SITECONSTRUCT. Mulțumesc ca v-am descoperit. http://daily-change.eu/

 8. Servicile au fost impecabil, rezultate foarte bune (a doua pagina google search), foarte disponibili, creativi si amabil. Un serviciu de nota 10. Multumesc frumos pentru o colaborare perfecta.

Resurse web design