Home » Servicii Oferite » PROMOVARE PE FORUMURI

 
 
 

PROMOVARE PE FORUMURI

PROMOVARE IN FORUMURI – Acest tip de promovare este extrem de eficienta dar si extrem de greu de realizat . Promovarea in forumuri presupune postarea de comentarii , discutii , propunerea de subiecte de discutii in care sa se introduca si adresa site-ului vizat  spre promovare . Este foarte dificil deoarece nu se poate intra pur si simplu pe un forum si sa faci reclama la un site pentru ca  in cel mai caz vei fi dat  afara  si  se va sterge ce ai scris tu iar in cel mai rau caz vor aparea comentarii rautacioase si foarte colorate la adresa site-ului promovat si  riscati  ca oricine cauta vreodata adresa site-ului dumneavoastra pe internet sa dea si peste aceste comentarii defaimatoare. O promovare pe forumuri daca nu este facuta la modul serios poate distruge site-ul vizat.

PROMOVARE SITE + FORUMURI  = VIZITATORI DE CALITATE

CUM SE FACE O PROMOVARE PE FORUMURI – In primul rand persoana care face promovarea unui site trebuie sa se documenteze foarte bine despre domeniul de activitate al site-ului vizat spre promovare si sa intre in forumurile cu aceleasi domenii de activitate  postand  aici informatii valoroase si interesante  pentru utilizatori si  vizitatorii  forumului , trebuie sa se inegreze si sa participe activ la discutiile de pe forum si deabia de aici intervine problema majora ………… aceasta promovare trebuie facuta pa cat mai multe forumuri nu doar pe 2-3 . O astfel de cam- panie presupune mobilizarea a cel putin 2-3 persoane pe o perioada de minim 2 saptamani . Rezultatele sunt spectaculoase dar si munca si cheltuielile sunt pe masura. .
PRETRI PROMOVARE PE  FORUMURI
– In functie de complexitatea domeniului de activitate si de numarul de forumuri vizat pretul difera de la o promovare la alta . Resursele necesare pentru promovarea unui site de manele sunt cele mai reduse dar pentru promovarea unui site care se ocupa de automatizari sau medicamente sau plante , resursele umane trebuiesc solicitate la maximum deoarece documentarea este foarte vasta si trebuie facuta in permanenta pe toata perioada desfasurarii campaniei . Pentru un deviz de campanie promovare pe forumuri va rugam comple- tati formularul de mai jos si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil . Estimativ costurile pot merge de la 10 euro / zi la 100 euro / zi. .

Formular cerere deviz

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design