Home » Servicii Oferite » PROMOVARE PE E-MAIL

 
 
 

PROMOVARE PE E-MAIL

CAMPANIE E-MAIL – Campania e-mail reprezinta trimiterea de anunturi publicitare catre mai multe adrese de e-mail. Acest tip de promovare este cea mai sensibila cale de a face cunoscut un site. O campanie e-mail gresit facuta  poate  dauna sau desfiinta  atat site-ul cat  si  pe cel care o face. Legislatia  in  vigoare interzice  cu desavarsire  sa  trimiteti  e-mailuri  nesolicitate  iar amenzile sunt usturatoare. La fel si motoarele de cautare sanctioneaza drastic acest tip de promovare facuta contra vointei destinatarului, merganduse pana la dezindexarea site-ului de pe internet. .
Adresele de  e-mail la care se trimit ofertele de promovare trebuie sa fie adrese inscrise de proprietar intr-o baza de date care aduce la cunostinta acestuia ca adresa  sa de e-mail va fi folosita in scopuri publicitare.  De regula adresele de e-mail care se pot folosi la aceste campanii sunt adrese pe care  proprietari le ofera constienti ca vor primi anunturi publicitare , inscriinduse in site-uri care le ofera gratuit alte  servicii cum ar fi : listare  in directoare web, drept de postare de comentarii , etc. Deci in nici un caz nu incercati sa faceti singuri  o campanie de e-mail daca nu puteti dovedi ca respectiva adresa a ajuns in posesia dv. cu stiinta proprietarului si in urma informarii acestuia ca va primi mesaje nesolicitate. Chiar si asa avand o baza de date legal constituita si care respecta toate aceste reguli am avut si noi reclamatii de spam si daca nu  am fi putut sa  dovedim  cele spuse mai  sus  riscam  rigorile  legii  sau  cel  putin  includerea  in listele de spam si de aici toate restrictiile de internet ce survin. Deci  in concluzie  nu va recomandam sa trimiteti e-mailuri nesolicitate, legislatia interzice acest lucru .

PROMOVARE SITE + CAMPANIE E-MAIL = PROMOVARE DIRECTA

CUM SE FACE ACEASTA CAMPANIE DE E-MAIL – Noi  detinem si administram mai multe directoare web si portaluri nationale unde utilizatori s-au inscris pentru a beneficia de anumite servicii de natura web iar aceste inscrieri s-au facut in cunostinta de faptul ca vor primi mesaje cu caracter publicitar. Baza noastra de date contine un numar de peste 30.000 de adrese de e-mail iar posesori acestor adrese sunt vorbitori de limba
romana, marea lor  majoritate locuind in Romania.
MODALITATI DE PROMOVARE :
– in cazul in care se doreste promovarea unui site de interes general aceasta se poate face prin trimiterea de e-mailuri la un anumit nr. de adrese netinand cont de interesele informationale ale acestora.Pentru aceste servicii preturile sunt urmatoarele :

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design