Home » Resurse Web Design » Intrebari frecvente legate de site si web design

 
 
 

Intrebari frecvente legate de site si web design

Cine suntem ? Suntem o companie , condusa de SC Ghici Computers SRL, formata din doua firme si un ONG.

Cat dureaza executia unui site ? Depinde de complexitatea sa, un site simplu de prezentare este gata in cateva zile , pentru un portal national sau o platforma multi site se poate ajunge si la 1-2 luni de munca.
In cat timp apare site-ul pe Google? In maxim o saptamana de la listarea lui pe internet.

Ce pozitie se garanteaza in Google pentru cuvintele cheie alese ? Noi garantam o pozitie in primele 3 pagini , tinta noastra este prima pagina, primul loc si in 99.99% din cazuri plasam site-ul pe grupa de cuvinte cheie in prima pagina din Google. Este mai bine sa promitem mai putin si sa facem mai mult .
Pot sa imi administrez site-ul singur dupa ce este gata ? La majoritatea site-urilor se poate oferi o interfata de administrare in care o persoana cu notiuni minime de word sa poata modifica sau adauga poze, text sau alt continut in site. Aceasta varianta cu administrare proprie nu o realizam in cazul site-urilor animate tip flash.
Dupa ce site-ul e gata si e plasat in prima pagina pe cuvintele cheie solicitate cat timp va sta acolo ? De regula site-urile pe care le-am realizat si-au mentinut pozitia osciland cu cateva pozitii in plus sau in minus. Daca proprietarul site-ului nu strica ceva la site , nu se apuca de pus continut furat de pe alte site-uri si are grija de el , pozitia site-ului se imbunatateste simtitor in timp si se multiplica si grupele de cuvinte cheie pe care va fi gasit site-ul in prima pagina.

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design