Home » Articole SEO Traduse » Importanta strategiei seo

 
 
 

Importanta strategiei seo

După rolul de conţinut în SEO, acum este momentul să se concentreze pe alte tactici SEO la fel de importante. A doua strategie cel mai important este construirea link-ul. După cum sugerează şi numele, construirea link-ul este tot despre construirea înapoi link-uri către site-ul dumneavoastră. Mai mult, numărul de link-uri la un site Web, cu atât mai bine se consideră a fi de către motoarele de căutare. Dacă sunteţi nou la conceptul de a construi link-ul, apoi aici sunt câteva indicii pentru tine pentru a începe. Ce este de constructii link-uri? web design Fiecare Site-ul este evaluat de către motoarele de căutare, folosind parametrii de mai multe înainte de a fi listate pe paginile cu rezultate. Poziţia unui site depinde de o mulţime de factori, precum şi numărul de link-uri de calitate care vin în site-ul este unul dintre aceşti factori. Deci, ca parte a optimizarea motorului de căutare, experţii SEO va crea o retea de link-uri înapoi la site-ul dvs. utilizând metode de link-ul legitim de construcţii. Acest lucru va ajuta site-ul dvs. obţine o poziţie mult mai puternică în paginile cu rezultate. Nelegitim metode de link-ul de constructii Când construieşte link-ul a devenit unul dintre factorii principali care afectează poziţia şi clasament al unui site în rezultatele de căutare de pagini, apoi inteligente „unele” site-uri web au început să ofere servicii de link-ul de schimb. După cum sugerează denumirea serviciilor de link-ul de schimb a lucrat prin schimbul de link-uri. Website-ar Un link către site-ul B, în schimb pentru un link inapoi la A. Această metodă a lucrat iniţial şi acest lucru a determinat unii oameni pentru a merge cu un pas înainte şi să înceapă agricultura link-ul. >

>

>

O fermă link-ul este o bază de date foarte mare de link-uri într-un fel. Când vă alăturaţi o fermă de link-ul, site-ul dvs. va primi imediat 10000 link-uri din spate care cauzează clasament dvs. sa creasca. Când a intrat în fermele de link-ul imaginii, calitatea rezultatelor de căutare a început să sufere. Site-uri care au o relevanţă mică sau Nu pentru a termenului cautat de către utilizatori a început să câştige poziţii de top în motoarele de căutare, curtoazie aceste tehnici nelegitim SEO. Astfel, dezvoltatorii de motoare de căutare s-au întors la placa de desen şi a modificat algoritmi de căutare. Agricultura Link este considerat a fi spam, precum şi orice site web care participă sau se alătură o fermă link-ul este interzis timp de trei ani de la motoarele de căutare de conducere. Asa ca vezi tu, veţi termina face mai mult rău decât bine. Link legitime de constructii Metode Bine, aşa cum a face tu a construi din nou link-uri utilizând tehnici legitime? Există multe modalităţi de a face acest lucru. Dar ei tot te duc înapoi la aceleaşi vechi încercate şi testate, metodă. 1. Construi un site web de calitate: Nu există nici nega faptul că, de calitate întotdeauna ajută. Dacă aveţi un site web superb proiectat sau au cele mai bune conţinut în site-ul, apoi webmasteri alte va face legătura în mod automat către site-ul dumneavoastră.

2. Articolul Marketing: Cei mai multi oameni submina eficacitatea de marketing articol. Dar pentru mine, este forma cea mai puternica de internet marketing gratuit. Puteţi scrie articole sau de a lua pe ei scrise de un scriitor de conţinut şi apoi o distribuie pe internet. Toată lumea are nevoie de conţinut de calitate, pe site-ul lor şi atunci când a lua it pentru drum liber, ei niciodată nu va ezita să vă dau un link inapoi la site-ul dumneavoastră. Nu se asigura că caseta de resurse de la sfârşitul articol conţine un link inapoi la site-ul dumneavoastră.

3. Forumuri: Încă o dată, puteţi face acest lucru vă cu o valoare justă a uşurinţa sau angaja un profesionist care poate face acest lucru pentru tine. Forumuri on-line sunt ca un profesionist stup părând cu persoanele de contact. Tot ce trebuie să faceţi este să înceapă interactioneaza cu oamenii. Deci, cum a face tu construi link-uri? Ei bine, consiliul forumul va permite să vă creaţi propria semnătură, care va apărea în partea de jos din fiecare mesaj pe care le faceti.

Eticheta:

De in Articole SEO Traduse, Conexe web design on 15 februarie 2010

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design