Home » Articole SEO Traduse » De ce trebuie seo

 
 
 

De ce trebuie seo

După cum am menţionat în articolul precedent: pagina de destinaţie cu Ponturi de optimizare, o pagină de bun de destinaţie este foarte crucială pentru rata de conversie! Ai nevoie pentru a obţine cele mai bune din pagina dvs. de destinaţie prin optimizarea ea. Toate lucrurile pe care le fac sunt în scopul de a obţine rata de conversie mai bine! web designNu voi da sfaturi pe internet mai multe Afiliere de Marketing pe optimizarea site-ul de revizuire şi să înveţe cum să scrie uciderea copie!

În articolul precedent, am dat 5 sfaturi pentru optimizarea site-ului de revizuire, ca de mai jos:

1. Recomanda # 1 Product!

2. Apel Striking-Pentru a-Acţiuni.

3. A se păstra importante Info Mai presus de ori.

4. Un titlu Strong

5. Scoateţi Top Navigare De la partea superioară a paginilor

Acum voi dezvălui alte sfaturi de optimizare de revizuire site-ului!

6. Copy Relevancy

Copie dvs. ar trebui să fie extrem de concentrat şi cât concis posibil în prezentarea ofertelor dvs. pentru a vizitatorilor. Toate elementele pe site-ul dvs. de revizuire ar trebui să depună eforturi în scopul realizării >

>

>

unei rate ridicate de conversie! Mai mult vă face o digresiune, cel mai rău conversia dumneavoastră va fi. Scrie-copia dvs. de vânzare şi a citit-o de la capăt, să şteargă orice distrage vizitatorii dvs. şi nu în coerenţei cu ţinta principală!

7. Folosind „Hero Shot”, sau nu.

Ce este un Shot erou? Un Shot Hero este o imagine sau grafică a unei persoane sau de oameni care emotional similare la un vizitator. De exemplu, dacă sunteţi de promovare pierdere în greutate de produs, se poate pune în banner-ul dvs. o imagine de o fată cu cifra fierbinte! Aveţi posibilitatea să poate sau nu nevoie de un shot erou. Dar este de import că, dacă utilizaţi o lovitura erou, vă rugăm să păstraţi-l de mai sus ori!

8. Factori de încredere

Nu face site-ul dvs. de revizuire arate ca aruncat împreună în termen de 10 de minute. Daca ai fi fost potenţialul cumpărător, i-ai încredere într-un site-ul proiectat prost? Obţineţi un neat, cu aspect profesional pagina de destinaţie! Si inca ceva, ar fi mai bine să adăugaţi „termeni de utilizare” şi „politica de confidenţialitate”, site-ul dvs. şi de a le face vizibile pentru vizitatori. Acest lucru într-adevăr ajutor!

9. Review-uri sau comentarii vizitatori!

Dacă utilizaţi un site de revizuire ca o pagină de destinaţie, vă rugăm să adăugaţi comentarii vizitator sau comentarii, dacă este posibil. În general, un vizitator avea nevoie de sugestii de la oameni care sunt utilizaţi în mod curent sau recent utilizate produse sau servicii. Permite vizitatorilor dvs. pentru a lăsa comentarii este un avantaj de site-uri de revizuire. Vă recomand să folosească WordPress pentru a construi site-ul de revizuire. Acesta este cel mai simplu mod de a construi site-uri de revizuire.

10. Calificative Star

Adauga rating stea la fiecare produse sau de servicii pe care sunt promovarea! Este de preferat să locul rating, împreună cu fiecare copie de vânzări de produse sau servicii. Puneti produs cel mai mare rating în primul rând, şi a altor produse de descrescator! În final a site-ului de revizuire, prezintă un rezumat al Comentariile tale şi va recomanda din nou produsul „de top murături”!

Sper că aceste sfaturi vă poate ajuta să înţeleagă mai bine de aterizare de optimizare pagina. Pentru a afla mai multe despre site-ul de revizuire, faceţi clic aici pentru a vedea cu aspect profesional WP site-ul de revizuire. Tu vei a lua o mai bună înţelegere. Sau du-te la blog-ul meu-a construi site-ul de revizuire şi să păstreze asupra învăţării.

Eticheta:

De in Articole SEO Traduse, Conexe web design on 15 februarie 2010

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design