Home » Articole SEO Traduse » Cele mai importante sfaturi seo

 
 
 

Cele mai importante sfaturi seo

În urma aceste sfaturi simple va stimula cu siguranta de trafic dvs. şi Topul motorul de căutare pentru drum liber.

1. Asiguraţi-vă că site-ul dvs. nu este în construcţie, incompletă, cu puţine sau fără conţinut unic.

2. Când site-ul dvs. este gata, îl prezintă la Google, Yahoo, MSN si ASK. COM. Luaţi în considerare, de asemenea, trimiterea la alt motor de căutare, dar cele mai multe dintre ele sunt alimentate de aceste patru motoare de căutare de conducere. Prezinte, de asemenea site-ul dvs. pentru a reputaţie directoare web de înaltă de PR, directoare deschise, pagini de culoare galbenă şi sociale marcare site-uri, cum ar fi del. Icio. noi, înfăşura, etcweb design

3. Trimiteţi Sitemap-ul dvs. la Google, Yahoo, MSN si ASK. com (Harta site-ului pentru motoarele de căutare, de obicei în format XML)

4. Harta site-ului oferi vizitatorilor site-ul pentru pagina de navigare uşoară. (Harta site-ului pentru vizitatori în format HTML)

5. Creaţi site de conţinut unic şi bogat. Evitaţi conţinut duplicat. Nu creaţi mai multe pagini, sub-domenii, domenii, site-uri în oglindă sau site-uri cu nume de domenii diferite, dar acelaşi conţinut.

>

6. Verificaţi cuvintele cheie şi asiguraţi-vă că acestea sunt relevante şi de fapt, acesta conţine site-ul tău. Evitati cuvintele cheie umplutura.

7. Utilizarea de text în loc de imagini din conţinutul dvs., link-uri si subiecte importante.

8. Asiguraţi-vă TITLUL şi Alt tags descriptiv, simplu şi cuvinte cheie bogat. Evitaţi repetari irelevante şi de cuvinte cheie.

9. Titlu tag-ul ar trebui să fie 60-80 de caractere lungime maxima

10. Meta Description tag-ul ar trebui să fie 160-180 de caractere, inclusiv spaţii (aproximativ 25-30 de cuvinte)

11. Meta Tag cuvinte cheie trebuie să fie 15-20 maxim de cuvinte

12. Pagini Optimizaţi cu titlurile (H1, H2, H3 …..) Trebuie să cuprinse cuvinte cheie site-ul dvs. principal.

>

13. CSS dvs. Validaţi şi HTML. Verificaţi pentru erori si link-uri sparte.

14. În cazul în care site-ul dvs. conţine pagini dinamice (de exemplu, URL-ul conţine un „?” Caracter), asiguraţi-vă că utilizaţi URL-uri SEO prietenos. Motoarele de căutare „păianjeni care au dificultăţi de indexare

pagini dinamice.

15. Link-uri maximă pe pagină trebuie să fie mai puţin de 100. A se evita riscul de a fi marcat ca ferma link-ul de către motoarele de căutare.

16. Utilizaţi Lynx ca browser de text pentru a verifica site-ul dumneavoastră. (http://lynx. ISC. org /)

17. Se lasă roboţii de căutare (cele bune) pentru a accesa cu crawlere site-urile fără ID-uri de sesiune sau argumente care urmări calea lor prin intermediul site-ului. Utilizarea acestor tehnici poate duce la indexare incompletă a site-ului.

18. Verificaţi serverul dvs. de Web / gazdă în cazul în care sprijină În cazul în care-Modified-Since antetul HTTP. Ea spune motoarele de căutare dacă conţinutul dvs. sa schimbat de la ultima accesate cu crawlere site-ul dumneavoastră. Se va economisi latime de banda, resurse şi evita excesul de server.

19. Utilizaţi roboti. txt a gestiona şi controla antenele motoarelor de căutare în indexarea site-ul dumneavoastră. Puteţi permite şi Disallow păianjeni şi alegeţi directoarele pe care doriţi să fie accesate cu crawlere şi indexate. Dar cu roboţii rău sau de spam bots, trebuie să modificaţi HTACESS fişierul pentru a gestiona în mod corespunzător şi eficient roboţii sau paianjeni. Vizitaţi http://www. robotstxt. org / WC / faq. HTML pentru a afla mai multe despre Robot. txt.

>

20. Nu încercaţi să prezinte conţinut diferit pentru motoarele de căutare decât ceea ce ai arăta la vistors site-ul dvs..

21. Evitaţi trucuri murdare şi exploatarea găurilor bucla pentru a îmbunătăţi motoarele de căutare de clasificare.

22. Evitaţi link-uri către cartier rău, cum ar fi autorii de spam-ul, fermele de link-ul, phishing, hacker-ilor, crack, jocuri de noroc, şi site-uri porno înşelătorie. Conectarea la acestea se va afecteaza foarte mult Topul motorului dvs. de căutare.

23. Nu încercaţi să se alăture în scheme de link-uri, link-uri reciproce excesive sau link-ul excesive şi schimbul de inele de schimb de link-ul web.

24. Nu utilizaţi programe neautorizate sau de instrumente online pentru a trimite site-ul dvs., Topul verifica pagină şi alte interogări automate. A se evita riscul de a fi marcat ca spam.

25. A nu se utiliza textul ascuns si link-uri. Arata la motoarele de căutare pentru a arăta ceea ce vistors dumneavoastră. Aceasta va afecteaza reputatia foarte mult site-ului.

26. Nu încercaţi să creaţi pagini care conţine phishing, scam, viruşi, troieni, backdoors, spyware, adware şi a altor programe rău intenţionate.

27. Asiguraţi-site-ul dvs. util şi informativ.

28. Îmbunătăţirea clădirea dvs. de link-ul. Link la site-uri web de înaltă PR. Calitatea de link-uri relevante sunt mult mai importante decât de cantitate. Link-uri vor îmbunătăţi considerabil vizibilitatea site-ului, popularitate şi clasament. Motoarele de cautare considera ca link-uri de voturi pentru site-ul dumneavoastră.

29. Verificaţi structura paginii link-ul. Fiecare pagina ar trebui să fie accesibile printr-un singur link text static.

30. Fii atent suplimentare în achiziţionarea de servicii SEO. Unele utilizări căi ilegale şi pentru a îmbunătăţi discutabil clasament.

31. Nu cumpăra sau vinde link-uri.

32. Nu creaţi site-ul care contine link-uri afiliate pur şi nici un conţinut valoros, care sunt utile pentru utilizatori.

Sper ca aceste sfaturi va adăuga mai mult de popularitate si vizibilitate pe site-ul dumneavoastră. Se bucura!

Eticheta:

De in Articole SEO Traduse, Conexe web design on 15 februarie 2010

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design