Home » Resurse Web Design » Alegerea domeniului

 
 
 

Alegerea domeniului

Alegerea numelui de domeniu

De multe ori suntem in

impas cand vine vorba de achizitionarea unui nume de domeniu. De cele mai multe ori domeniile cu numele pe care le cautam noi par a fi ocupate, dar in realitate nu prea stim cum sa cautam. Sa luam un exemplu concret: avem o firma de mobila si dorim un domeniu de genul mobilalacomanda.ro. Vom observa ca mobilalacomanda.ro este luat si la fel si mobila-la-comanda sau mobila-comanda. Aici este punctul unde, nestiind posibilitatile pe care le avem, suntem tentati sa cautam combinatiile dorite pe alte extensii .com, .eu, .info etc.

Este important de stiut ca motoarele de cautare indexeaza la fel de bine si pot fi cumparate domenii cu 2 liniute de exemplu mobila—comanda.ro sau mobila–la—comanda.ro. Este adevarat, par mai greu de retinut denumiri de acest gen, dar din experienta va spun ca dezavantajele sunt minore, iar indexarea in motoarele de cautare este identica pentru cele cu o liniuta sau cu doua.

Daca cumva ati fost nevoiti sa cititi acest articol ca sa aflati de aceasta posibilitate, este imperios necesar sa consultati un specialist. Ca si in cazul acestui exemplu, in constructia unui site apar foarte multe vicii ascunse care au rezolvari foarte simple pentru un specialist, dar catastrofale pentru un necunoscator.

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design