Home » Articole SEO Traduse » 10 sfaturi seo

 
 
 

10 sfaturi seo

Un site web ar trebui să fie căutate în primul rând de către vizitatori inainte de a vorbi despre atragerea sau păstrarea acestor vizitatori. În zilele noastre, un „bine conceput site-ul internet” nu se referă numai la atractivitatea unui site web vizuala, dar mai important, cum este prietenos cu motoarele de căutare.web design

Mai jos sunt 10 SEO site-ul prietenos proiectarea sfaturi în cazul în care designeri de web ar trebui să acorde atenţie în timpul stadiu incipient de web lor, procesul de proiectare.

1. A se evita crearea meniul de pe partea stângă a unui site web. În cazul în care inevitabil, o cale alternativă este de a pune un anumit text cu cuvinte cheie bogate în partea de sus sau de mai sus din stânga-meniul de mână, astfel că acest text va fi primul lucru pe care urmează să fie citit de motoarele de căutare.

2. Prima pagină sunt evaluate mai importante decât restul paginii web de către motoarele de căutare. Pentru a profita de acest lucru, ar trebui să aveţi cuvintele cheie în titlul paginii. Având în vedere că tag-ul antet (H1) este destul de mare, ar trebui să formataţi-l pentru al face mai mici.

3. Fiecare pagina ar trebui să conţină titlul de „” şi „Descriere” etichete cu cuvinte cheie bune pentru a descrie conţinutul paginii. Numărul de cuvinte pentru titlu nu trebuie să depăşească 9 şi că, pentru descrierea nu ar trebui să fie mai mult de 20 de cuvinte în scopul de a menţine în limitele de cele mai multe motoare de căutare.

>

4. Încercaţi să nu folosiţi Flash atunci când este posibil. Flash nu poate fi citit de motoarele de căutare până în prezent şi va cauza timpului de start lent de încărcare şi face pe oameni să fugi. Dacă într-adevăr au un motiv de a utiliza flash, încercaţi să facă mai mici (de exemplu, ca un antet flash) şi se lasă în alte domenii de site-ul dvs. pentru cuvinte cheie bogate în conţinut.

5. Gândiţi-vă de două ori cu privire la modul de utilizare grafice. A le face relevante pentru conţinutul dvs. şi de a folosi un alt tag cu cuvinte cheie relevante pentru motoarele de căutare pentru a citi în care acestea nu pot citi grafice şi, de asemenea, pentru vizitatorii dvs., astfel încât acestea să poată avea ceva de citit atunci când de >

aşteptare pentru grafica să se încarce.

6. Nu numai utilizaţi imagini pentru a link-ul afară. Ar trebui să folosiţi întotdeauna link-uri text pentru a lega afară la conţinut importante pe site-ul dvs. de web. Păianjeni pot urma link-uri imagine, dar, ca mai multe link-uri text, totuşi.

7. Evitati folosirea frame-uri. Unele motoare de căutare nu pot păianjen pagini de web cu frame-uri, la toate. Pentru alte motoare de căutare, care pot, ele pot avea probleme spidering-o şi, uneori, ei nu poate indexa pagina web.

8. Evitaţi utilizarea tabele prea complex atunci când afară de stabilire a paginii dvs., dar să le menţină simplu pentru antene. Există >

unele motoare care le este greu pentru a naviga prin la alte pagini de pe site-ul dvs. în cazul în bara de navigare este prea complicat.

9. Uz extern Cascading Style Sheets şi Java Scriptfiles pentru a reduce dimensiunea paginii şi pentru a face timpul de descărcare mult mai repede. Aceasta va permite păianjen să indexeze pagina dvs. de Web mai rapid şi vă poate ajuta clasării.

10. Utilizaţi HTML standard. Software-ul

, cum ar fi FrontPage, Dreamweaver sau un editor WYSIWYG se va adăuga coduri de scripting de multe ori inutile, care vor face de start, mai mare decât este necesar şi este mult mai greu să se târască. Aceasta va adăuga, uneori, coduri pe care nu pot fi citite de motoarele de căutare, care îi determină pe Spider să indexeze pagina, sau chiar site-ul întreg. În cazul în care pentru a utiliza, trebuie să utilizaţi aceste web software-ul de start, creatorul înţeleaptă, cu o bună înţelegere a html, astfel încât să puteţi evita manual, sau chiar a şterge aceste coduri inutile de scripting.

Asta e tot de sfaturi mele 10, pentru proiectarea site-uri web SEO friendly. Bucuraţi-vă de dvs. de web de proiectare pentru vizualizate de către vizitatori, atât umane şi motoarele de căutare!

Siuchu Suga

Doriţi să aflaţi mai multe despre cum să design site-ul şi modul de efectuare a de marketing pe Internet? Siuchu Suga este un specialist cu privire la subiectele de mai sus. Ea este, de asemenea, webmasterul http://www. Despre-webdesign. COM.

Acest articol poate fi distribuit gratuit în cazul în care această casetă de resursă rămâne ataşat.

Eticheta:

De in Articole SEO Traduse, Conexe web design on 14 februarie 2010

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design