Home » Resurse Web Design » Web design multisite

 
 
 

Web design multisite

WEB DESIGN MULTISITE

Ce inseamna un web design dezvoltat pe o platforma multisite ?
De multe ori ca firma de web design avem clienti care solicita un site care sa fie facut in cea mai mare viteza posibila si daca se poate sa fie in cel mai scurt timp pe prima pagina pe mai multe grupe de cuvinte cheie.
Pentru a putea prelua astfel de comenzi , in care clientul de web design solicita, sa spunem, un site cu timp de executie 1-2 saptamani si o pozitie pe prima pagina in google pe 20 de grupe de cuvinet cheie, cu timp de executie de inca 1-2 saptamani , trebuie sa abordam web design-ul putin diferit sau mai bine zis trebuie sa trecem componenta de web design pe ultimul loc.
Exista o singura varianta sa duci un site in

primele cautari pe multe grupe de cuvinte cheie, si anume cand ai terminat partea de web design sa cumperi imediat cateva zeci de linkuri de PR 8 sau 9 si automat site-ul creat va fi foarte apreciat de motoarele de cautare si, implicit, la prima vizita a robotului care stabileste PR-ul site-ului va primi si un PR bun. Aceasta unica solutie valabila pentru un singur site de abia creat are foarte multe probleme. Prima problema ar fi cea a costurilor deoarece vorbim de cateva zeci de linkuri de pe site-uri cu PR foarte mare, deci din start vorbim de sume de minim 500 euro / link. La un simplu calcul inmultind 500 euro cu cateva zeci de linkuri , rezultatul ne va face sa uitam ca exista aceasta variante. In cazul in care se gasesc resursele achizitionarii acestor linkuri ramane problema stabilitatii pozitiei, deoarece cand linkurile pe site-uri de acest gen se platesc lunar si cum se termina plata dispare linkul, dispare si site-ul nostru din cautari. Exact acelasi lucru care se intampla cand tinem un site cu o campanie platita la google. Cat timp platim anuntul totul este frumos, cum am incetat platile site-ul nostru devine doar o extensie a cartii de vizita .
Din aceste motive nu veti gasi prea multe firme de web design care sa promita si sa si realizeze o plasare rapida in primele cautari.
Noi am lansat in Romania un sistem de web design si seo care permite o prezenta favorabila pe oricate grupe de cuvinte cheie doreste clientul .
Facand tot felul de experimente de web design si seo am observat ca un web design cat mai apropiat de html si o optimizare buna poate duce un site in prima pagina pe google.ro pe o grupa de cuvinte cheie . Am stat si am analizat aceasta performanta si incercand sa multimplicam prezenta pe grupe de cuvinte cheie in timp scurt am concluzionat ca daca putem duce un site in cateva saptamani pe prima pagina si facem in paralel inca 10 site-uri fiecare vor ajunge pe prima pagina in acelasi timp , pe cate o grupa de cuvinte cheie . Concluzia a fost una singura: sa facem un web design pe care sa il folosim la 10-20 de site-uri ,

meniul sa fie comun dar fiecare site sa aiba alt continut si sa fie optimizat doar pe una sau doua grupe de cuvinte cheie si sa fie tratat ca site de sine statator.
Primul proiect realizat in acest mod a fost un success indiscutabil , am realizat un site care se intindea pe mai multe domenii si in care vizitatorul, navigand in meniu, trecea de fapt si de drept in alte site-uri fara sa realizeze acest lucru decat daca ar fi urmarit denumirea adresei url.
In afara de faptul ca acest concept de web design multi site plaseaza efectiv acelasi site pe multe grupe de cuvinte cheie in prima pagina, in timp am observat foarte multe avantaje. Avantajul principal este ca atunci cand apare un site concurent sau este o problema cu unul dintre site-urile din platforma, acel site va fi declasat , va pierde vizitatori dar restul platformei va functiona perfect si nu va fi trasa inapoi de nici un nou site aparut su de nici o problema.
De la prima platforma multi site facuta si pana acum absolut toate lucrarile de acest gen au fost succese absolute . Viciul ascuns al acestui sistem consta in volumul foarte mare de muca depus. Daca facem un site si vrem de exemplu sa il inscriem in directoare web , e simplu, luam o lista de 500 directoare web si o persoana 1-2 zile sta si inscrie acel site . In cazul unei platforme multi site fiecare site e o entitate separata , chiar daca arata ca celelalte si sunt interconectate, fiecare trebuie inscris separat in directoare web si, in cazul unei platforme cu 10 site-uri deodata, cifra de 500 de directoare web se transforma in 5000 . Acesta este singurul impediment , volumul foarte mare de lucru , efectiv orice ai face la un site normal se imulteste cu 10 sau cu numarul de grupe de cuvinte cheie pe care vrem sa ajungem repede in prima pagina si sa avem si o stabilitate in aceasta pozitie . Normal ca acest impediment atrage dupa sine si necesitatea lucrului intr-o echipa extinsa deoarece 2-3 oameni ar trebui sa fie ocupati o luna de zile numai cu introdusul in directoare web, altii cu web design-ul si tot asa.
Concluzia care se impune este una singura , daca doriti un site care sa ocupe o pozitie buna pe multe grupe de cuvinte cheie si acest lucru sa se intample in cel mai scurt timp apelati la firma noastra de web design, siteconstruct.ro va garanteaza reusita acetui gen de proiecte.

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design