Home » Servicii Oferite » PROMOVARE PE GOOGLE

 
 
 

PROMOVARE PE GOOGLE

RECLAME PLATITE LA GOOGLE – Aceste reclame platite pe google sunt de fapt anunturi publicitare care apar in paginile motorului de cautare in partea dreapta sau in partea superioara si sunt notate de regula ca fiind „Legaturi sponsorizate” . Pentru accesarea acestui tip de promovare se alege de regula un titlu cu un text sumar care sa faca referire la subiectul reclamei si se aleg cuvinte cheie pe care urmeaza a fi afisate anunturile in cazul in care o persoana cauta in google acele cuvinte sau grupe de cuvinte . Daca doriti aceste anunturi publicitare cu link catre site-ul dv. pot fi publicate si pe alte site-uri care au continut similar cu al dumneavoasta si ofera spatii pentru reclama google. . Acest tip de reclama are si avantaje dar si dezavantaje . Principalul avantaj este afisarea in prima pagina pe cuvintele si grupele de cuvinte solicitate , astfel inlesnind vizitarea site-ului vizat de persoanele care au acelasi interes informational cu materialele  expuse  in site-ul dumneavoastra . Dezavantajul este ca atunci cand se opreste acest tip de promovare dispar si vizitatori care veneau din aceste surse si site-ul revine la potentialul avut anterior campaniei publicitare . Aceste anunturi se platesc la clic , adica atunci cand o persoana cauta un cuvant sau un grup de cuvinte care coincide cu cele solicitate de dv. , anuntul publicitar apare pe prima pagina . In momentul in care anuntul dumneavoastra este accesat de un vizitator din motorul de cautare atunci automat vi se retrage o anumita suma din contul creat special in acest scop . Mai concret la fiecare click dat pe o reclama de a   dumneavoastra , se  plateste o anumita suma . Suma platita pe aceste clickuri se calculeaza in functie de concurenta pe cuvintele cheie   pe care solicitati afisarea in prima pagina a google.ro . Problema este ca google nu ofera clar preturi pentru cuvintele cheie alese , tebuie accesat acest serviciu , platita o campanie pubicitara de cate zeci de euro pentru a primi o oferta concreta de pret pe click pe fiecare cuvant sau grupa de cuvinte solicitata. Nu trebuie sa priviti cu suspiciune acest serviciu google nu este roman si nu are intentia de a va fura , dumneavoastra stabiliti  un  buget zilnic  iar  reclamele sunt afisate pana la terminarea bugetului , la fel din experienta va spun ca google nu ia bani pentru clickurile de  proasta calitate date pe reclama dv. De exemplu daca cineva da clic si iese din site nu se contorizeaza iar daca cineva intra de mai multe ori in  site-ul dv. prin intermediul unei astfel de reclame , el este contorizat o singura data . . Costurile unei asemenea campanii pe google.ro nu sunt deosebite si aici ma refer la pretul pe clic pe anumite cuvinte sau grupe de cuvinte cheie,
pe google.ro preturile sunt de regula de zero virgula euro , dar daca se doreste accesarea unei astfel de campanii pe google.com in mediul international unde concurenta intre site-uri este incomparabil mai mare decat pe .ro , aici preturile pe click pot ajunge si la 50  euro la o singura accesare. Normal nu toate cuvintele pe international au o asemenea concurenta , majoritatea se invart  in jurul valorilor de cativa euro dar in cazul in care doriti accesarea unei reclame internationale pe un domeniu cu concurenta serioasa pregatitiva la niste cheltuieli pe masura. .

PROMOVARE SITE + RECLAMA GOOGLE  = VIZITATORI + POZITIE IN PRIMA PAGINA

CUM PROCEDAM IN CAZUL IN CARE DORITI O ASEMENEA CAMPANIE DE PROMOVARE – Noi incercam sa fim cat mai transparenti si mai corecti cu dumneavoastra , din acest motiv va vom informa in permanenta ce plati si pe ce s-au cheltuit bani dumneavoastra. Pretul nostru va fi 10% din valoarea platita la google. si in acest scop va putem prezenta actele doveditoare pentru platile efectuate de noi catre motorul de cautare . . Am vazut  la multe  alte firme diverse metode de lucru pentru acest tip de campanie si majoritatea acestor metode , de fapt erau create pentru a ascunde  sumele  platite la  google in vederea optinerii unui profit cat mai mare . Cu riscul de a ne repeta la noi e clar si totul la vedere iar comisionul  este  de 10% . Care este metoda noastra de luctu : Dumneavoastra ne completati formularul de mai jos si achitati suma de 30 euro cu care noi deschidem campania publicitara la google. Cum achitam acesti 30 euro motorul de cautare ne va da preturile pe fiecare cuvant cheie solicitat si  modurile de plasare in internet a anuntului . Imediat noi ne consultam cu dumneavoastra si reajustam campania prin eliminare cuvintelor nerelevante  dar  cu pret mare pe clic , adaugare sau excludere de grupe de cuvinte cheie , pozitionarea anuntului si alte aspecte care sa duca la randamentizarea maxima a reclamei si la gestionarea cat mai economica a bugetului alocat . Ulterior dupa ce se epuizeaza bugetul de 30 euro in functie de rezultatele optinute se poate continua reclama sau in caz contrar se opreste singura la finalizarea bugetului alocat. . Pe  tot timpul  desfasurarii  campaniei   publicitare se pot aduce ajustari acesteia prin inlocuire de cuvinte cheie , reamplasari etc. Orientativ si ca exemplu  o  campanie desfasurata pe cuvinte si grupe de cuvinte cheie legate de columbofilie, porumbei etc , un buget de 30 euro a fost suficient pentru  7  luni  de  campanie , deoarece concurenta pe aceste cuvinte era destul de mica si pretul pe accesare nesemificativ . O alta campanie pe cuvinte   cheie din domeniu automatizarilor , de exemplu, a consumat un buget de 30 euro in 3 zile . Deci totul tine de concurenta din domeniu de activitate  vizat de reclama si site-ul dumneavoastra. .

Formular inscriere pentru o reclama platita pe Google

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design