Home » Despre Noi » Principiile noastre !

 
 
 

Principiile noastre !

 1. Noi nu vrem sa va luam doar banii dumneavoastra , ci si la toti prieteni dumneavoastra . Acest principiu ne obliga sa avem clienti multumiti care sa ne trimita si alti clienti.
 2. Nu exista web design bun si ieftin exista doar web design bun sau web design ieftin.
 3. La noi nu exista „nu se poate” totul este limitat de bugetul clientului.
 4. Noi nu va spunem povesti si in cazul in care vi se pare ca va spunem povesti va rugam sa ne cereti exemple. Noi vorbim pe exemple si din practica nu din carti si din ce se spune . Noi lucram clar, real si cu exemple.
 5. Nu acceptam nici o comanda de web design care presupune agresare unui site concurent sau a altor activitati desfasurate in mediul web .
 6. Nu acceptam sub nici o forma comenzi de web design care ulterior sa fie folosite in scopuri ilegale sau imorale. ( exceptie fac site-urile tip adult care respecta toate conditiile legale ) .
 7. Daca tinta unui web design este generarea de profit , clientul nostru trebuie sa inteleaga ca lucrurile trebuie facute cat mai aproape de ce recomandam noi, deoarece raspunderea asupra rezultatelor ne apartine. In cazul in care clientul nu intelege ce e bine pentru el in mediul internet, refuzam comanda.
 8. Indiferent de valoarea unui web design , refuzam categoric sa luam banii clientului si sa executam lucrarea daca experienta noastra ne spune ca site-ul nu va avea succes.
 9. Respectam clientul si mai ales respectam increderea pe care o primim din partea lui . Crearea unui site este o activitate care depinde in mare parte de noi , todeauna clientul nu stie ce sa ceara si acest lucru il face vulnerabil in fata oricui se da mare creator de site-uri . Absolut niciodata , nici un client nu a solicitat sa aiba un site certificat SSL sau sa fie valid XHTML sau sa aiba sitemap sau multe din lucrurile esentiale si vitale pentru un site .Clientii nostri au avut incredere in noi si noi nu am profitat niciodata de faptul ca ei nu au cunostinte aprofundate de web design si SEO .
 10. Un client este cu adevarat important deabia dupa ce am terminat de lucrat pentru el si dupa ce am incasat toti banii. Todeauna avem grija de clientii nostri care platesc pentru un site ce devine parte din cartea noastra de vizita.
 11. Nu angajam lucrari de web design sau seo cu firme care se afla in aceiasi ari egeografica si sunt  in concurenta directa cu clienti cu care avem  un contract in derulare.

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design