Home » Resurse Web Design » Cum obtii repede vizitatori

 
 
 

Cum obtii repede vizitatori

Cum obtii repede vizitatori pe un site

Metodele de a obtine vizitatori pe un site sunt foarte diverse , incepand de la simple reclame in alte site-uri si pana la metode mai putin ortodoxe. Foarte important este motivul pentru care aveti nevoie de vizitatori pe un site . Daca este un site de divertisment in care se doreste doar un mare numar de vizitatori nu trebuie decat sa faceti cunoscuta prezenta pe internet a site-ului vizat si vizitatori vor veni de la sine . Daca vorbim de un site comercial, tinta nu trebuie sa fie neaparat un numar mare de vizitatori, ci un procent cat mai mare de vizitatori transformati in clienti . Un site comercial cu 1000 de vizitatori pe zi din care 2 devin cumparatori este mult mai slab decat un site cu 10 vizitatori din care 5 devin cumparatori.

Deci atentia de multe ori nu trebuie concentrata pe numarul mare de vizitatori ci pe calitatea acestora. Indiscutabil daca veti pune o reclama pe un site de manele sau pe un site adult , va veti trezi cu sute de vizitatori . Intrebarea este “Aveti nevoie de acei vizitatori?” .

Cateva metode de a aduce repede vizitatori pe un site :

  1. Reclama in motoarele de cautare poate avea ca efect aducerea unui mare numar de vizitatori pe site . Nu trebuie decat sa deschideti o campanie de promovare platita pe google si vizitatori vor apare imediat .
  2. Reclamele postate in alte site-uri sunt o sursa foarte buna de vizitatori , conditia este ca site-ul care ofera spatiul publicitar sa fie de acelasi profil cu site-ul unde se doreste aducerea vizitatorului. In cazul in care veti pune o reclama la un site de scule si unelte pe un forum pentru femei , implicit reclama nu va avea nici un efect .
  3. Postarea de anunturi pe forumuri, este o alta metoda de a aduce rapid vizitatori pe site. Aceasta metoda este destul de dificila deoarece majoritatea forumurilor sanctioneaza reclama, dar puteti sa va integrati in discutii si sa faceti referire la site-ul vizat sau sa cautati in forumuri zonele unde reclama nu este restrictionata.
  4. Spam-ul , trimiterea de mesaje nesolicitate catre un numar foarte mare de adrese de e-mail sau de conturi ale diferitelor retele de socializare, este o metoda destul de eficienta dar ilegala si care poate dauna grav site-ului . Cu toate ca dvs primiti frecvent astfel de mesaje nu va lasati pacaliti si nu credeti ca e ceva la indemana oricui. Cei care folosesc aceste metode ilegale sunt bine pusi la punct , folosesc domenii, site-uri si servere de sacrificiu, isi ascund cat pot ei de bine urmele si chiar daca nu sunt prinsi sanctiunile aplicate site-ului vizat de reclama sunt destul de mari.

Inainte de a va gandi cum sa obtineti un numar mare de vizitatori analizati bine si vedeti ce fel de vizitatori aveti nevoie si incercati sa aduceti doar vizitatorii care ar fi interesati de continutul site-ului dvs. Altfel riscati sa aveti un procent foarte mare de vizitatori care stau sub 10 secunde in pagina .

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design