Home » Despre Noi » Ce avem noi deosebit ?

 
 
 

Ce avem noi deosebit ?

Noi construim site-ul ( facem web desig-un ) .Portofoliul nostru de sute de site-uri spune totul . Putem face de la cele mai simple proiecte de web design la cele mai complexe portaluri .

Noi securizam site-ul .Dupa cum observati acum sunteti intr-un site care este certificat SSL ceea ce spune totul .

Noi oferim gazduire in propriul Data Center. Oferat noastra de hosting , portofoliul nostru si mai ales serverele pe care gazduim nu cred ca mai necesita alte explicatii.

Noi achizitionam domeniul prin parteneri nostri nationali si internationali iar pentru clienti nostri de web design adaosul comercial la achizitionarea unui domeniu este 0%.

Noi facem logo si tot ce tine de brand. Echipa noastra de graficieni stie ce face iar pentru un impact major asupra grupului tinta, web design-ul si elementele grafice se realizeaza sub supravegherea unui psiholog .

Noi optimizam site-ul – exemplele noastre de optimizare spun totul .

Noi promovam site-ul in propriile portaluri nationale . Detinem peste 30 de portaluri nationale www.ziaru.com , www.actualitati.tv , www.birourideavocati.ro , www.firmedepaza.eu , www.crestereacopilului.ro , www.pentrununti.ro si lista poate continua

Noi intretinem site-ul – oferta noastra de intretinere va va lamuri pe deplin ca merita sa va intretinem site-ul .

Deci pentru tot ce aveti de facut la un site trebuie sa colaborati doar cu o singura firma. In afara de achizitionarea domeniului care se face de la o autoritate internationala restul serviciilor sunt oferite 100% de noi .

Eticheta:

Comentariile sunt inchise

Ne pare rau, dar nu poti lasa un comentariu pentru acest post.

Resurse web design